Geluid huren bij Pilot Entertainment

Geluidsinstallatie huren

Pilot Entertainment heeft precies wat u zoekt voor het huren van geluid. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan speakers van de topmerken JBL en L-Acoustics. Niet alleen losse speakers zijn te huur, wij bieden ook complete geluidsinstallaties aan. Voor ieder evenement hebben wij zo een passende oplossing zodat u de juiste geluidsinstallatie kunt huren. Geluid huren is een kunst en wij willen u daarbij graag adviseren.

Een goed geluidssysteem mag niet meer ontbreken op uw evenement. Voor kleine evenementen kunt u prima uit de voeten met bijvoorbeeld een SRX712-set. Ideaal voor kleine ruimtes en voor presentaties. Voor een drive in feest raden wij u aan te kijken naar een SRX set B. Hiermee kunt u tot 250 personen geluid voorzien van topkwaliteit

Het is uiteraard geen probleem om een andere set te huren. Tot 400 personen leveren wij SRX set C. Met twee extra subkasten van het merk JBL kunt u genoeg power leveren voor uw gasten. Is dit bij verre na niet voldoende? Kijk dan eens bij onze line array systemen. Wij verzorgen ook voor extra grote evenementen geluidssystemen.

Al onze apparatuur wordt geleverd met hoes of flightcase om zo beschadigingen te voorkomen.