Kies de categorie van producten welke u wilt huren.

Bij PILOT Entertainment vindt u alle apparatuur voor een feest, bruiloft, bedrijfsfeest, presentatie, zakelijk evenement, festival of welk evenement dan ook. Wij verhuren licht, geluid, beamers, televisies en alle bijbehorende apparatuur om uw evenement tot een succes te maken.

Offerte aanvraag

U kunt alle producten in de winkelwagen plaatsen en vervolgens uw aanvraag voltooien zodat we een vrijblijvende offerte op maat aan u kunnen toesturen.

Transportservice – Bezorgen op locatie

Wij kunnen voor u de verhuurmaterialen bezorgen en weer ophalen. Dit kan handig zijn als de huurmaterialen te groot zijn voor uw eigen vervoer zoals bijvoorbeeld voor in een personenauto. Ook wanneer u veel apparatuur nodig heeft dan is het handig om bijvoorbeeld de licht- en geluidsapparatuur bij u te bezorgen en weer op te halen. Indien u gebruik wilt maken van onze transportservice dan zullen we de bijbehorende kosten van te voren berekenen en aan u voorleggen.

Installatie – Opbouw en afbouw door onze crew

Wilt u graag dat wij de gehuurde materialen voor u opbouwen en afbouwen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Dit kan handig zijn als u zelf geen tijd heeft of niet helemaal bekend met het aansluiten van de apparatuur. Onze technisch medewerkers zullen de geluidsinstallatie, lichtapparatuur, videoapparatuur of andere gehuurde materialen tegen een scherp tarief voor u installeren en weer afbouwen na afloop. Uiteraard geven we ook een uitleg over de werking van de desbetreffende verhuur-apparatuur.

Technisch Medewerker Aanwezig

Wilt u liever dat er een technisch medewerker van ons aanwezig is tijdens uw evenement die helpt met de technische verzorging van alles? Dan is dat uiteraard mogelijk. Afhankelijk van de apparatuur en werkzaamheden die er mee gemoeid zijn, dan zal een concurrerend tarief worden aangeboden.

Voorbeeld van Transportservice – Bezorgen op locatie

U heeft een speakerset JBL SRX Set B bij ons gehuurd. Deze set bestaat uit 2x een topspeaker, 2x een subwoofer, tussenpaaltjes, twee versterkers en bekabeling. Deze huurset past niet altijd in een personenauto. Dit kan via onze transportservice bij huur van geluid aan u op locatie geleverd worden.

Voorbeeld van Opbouw en afbouw door onze crew

U heeft een bruiloft waarbij u een geluidsinstallatie en een lichtset bij PILOT Entertainment huurt. Onze technisch medewerkers zetten de materialen voor u klaar en sluiten alles aan. Na afloop wordt alles weer afgebouwd en meegenomen. Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen.

Voorbeeld TEchnische medewerker aanwezig

Tijdens een presentatie heeft u 4 draadloze microfoons afwisselend aan staan en een PowerPointpresentatie die via een beamer getoond moet worden. Een technisch medewerker van ons helpt met alle microfoons tijdens presentaties en assisteert ook de spreker om de PowerPointpresentatie klaar te zetten.