Reparatie en onderhoudsbeurten Pioneer DJ Gear

We hebben speciaal voor veel voorkomende reparaties en revisies een aantal prijzen en pakketten samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zodat uw Pioneer DJ Gear zo lang mogelijk mee gaat. Op onze DJ Gear Reparatie pagina staan tevens ook nog een aantal prijzen vermeld.

Deskundig advies over reparaties aan uw Pioneer DJ Gear

Voor advies over reparatie en onderhoud bent u bij PILOT Entertainment aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid scala aan oplossingen en mogelijkheden voor het verhelpen van defecten. Samen met u kijken wij naar de correcte oplossingen.
Onderzoekskosten zijn € 45,00 per uur. Een maximumtijd kan van te voren afgesproken worden. U als klant kunt bepalen wat u maximaal wilt uitgeven om een defect op te sporen als deze niet direct vastgesteld kan worden. Zodra de oorzaak bekend is volgt een vrijblijvende prijsopgave waarbij de reparatiekosten € 55,00 per uur zijn. Besluit u de reparatie niet uit te laten voeren, dan betaalt u alleen de onderzoekskosten en administratiekosten à € 2,50.

Servicebeurt Pioneer CDJ-series

Voor de grotere CDJ-spelers is er een onderhoudspakket samengesteld waarbij de gehele speler gedemonteerd, gereinigd en gangbaar gemaakt wordt. Ook wordt de speler volledig gecontroleerd en worden bijvoorbeeld versleten switches vervangen. Deze prijs is o.a. voor de gehele Pioneer CDJ-2000, CDJ-2000NXS, CDJ-2000NXS2, CDJ-800/900-serie van toepassing

Onderhoudsbeurt CDJ-speler = € 129,00

Servicebeurt Pioneer DJM-serie

Voor de grotere DJM-mixers is er een onderhoudspakket samengesteld waarbij de gehele mixer gedemonteerd, gereinigd en gangbaar gemaakt wordt. Ook wordt de mixer volledig gecontroleerd en kunnen tegelijkertijd ook bijvoorbeeld versleten potmeters en switches vervangen worden. Faders worden gereinigd, behandeld en gangbaar gemaakt. Deze prijs is o.a. voor de gehele Pioneer DJM-900NXS, DJM-900NXS2, DJM800-serie en DJM-700-serie van toepassing

Onderhoudsbeurt DJM-mixer = € 149,00

PLAY en CUE-switch vervangen Pioneer CDJ-spelers

De meest voorkomende DJ Gear reparatie die we uitvoeren betreft de switches van de Play en Cue functie van de CDJ-spelers. Deze switches worden het meest gebruikt dus uiteraard slijten ze ook na verloop van tijd. We kunnen de switches voor u repareren eventueel terwijl u wacht. Soms komt het ook voor de plastic knoppen van de houder binnen in de speler zijn afgebroken. Ook deze kunnen we dan voor u vervangen.

Play Switch of Cue Switch Pioneer Reparatie = € 25,00
Play en Cue Switch Pioneer Reparatie = € 35,00

Play & Cue-switch = € 35,00

Hot Cue Reparatie Pioneer CDJ-serie

Hotcue A reageert niet altijd meer of van Hotcue A, B of C is de bekende “klik” niet meer te horen als u er op drukt. Wij kunnen de werking van Hot Cue voor u repareren door de switches die op de printplaat te vervangen. Mocht de plastic knop afgebroken zijn uit de houder, dan kunnen we deze uiteraard ook voor u vervangen.

Hot Cue Pioneer Reparatie = € 25,00

CDJ-Link LAN-Port Pioneer CDJ-serie reparatie

Het komt voor dat de CDJ-Link poort niet meer goed werkt. De netwerkkabel blijft niet zitten of de connectie valt steeds weg zodra de kabel even aangeraakt wordt. Of soms moet je juist wrikken om connectie te krijgen. Het zijn allemaal tekenen dat de LAN-port defect is geraakt. Deze kan vervangen worden. Voor de genoemde prijs gaan we er van uit dat de printplaat niet beschadigd is. Mocht dit wel het geval zijn dan kunnen we dit uiteraard ook herstellen, maar zal de prijs afhankelijk van de situatie zijn.

CDJ-Link LAN-Port Reparatie = € 79,00

Level/Depth of Headphone Volume DJM-mixer Reparatie

De level-depth potmeter of koptelefoon volumeknop van uw DJM-mixer krijgen veel te voorduren door de loop van de tijd heen. Daardoor kunnen ze los gaan zitten of soms zelfs storing geven als je de knop een beetje aanraakt (bijv. ongecontroleerd harder/zachter terwijl je er tegen aan drukt).

Het vervangen van een Level-Depth-potmeter kost € 69,00
Het vervangen van een Heaphone Volume-potmeter kost ook € 69,00