Technische Dienst PILOT Entertainment voor Licht- en Geluidsinstallaties

Onze technische dienst is tegenwoordig volledig betrokken bij installaties op locatie van licht- en geluidsinstallaties voor evenementenlocaties, zoals congreszalen, discotheken, cafe’s, conferencerooms en restaurants.

Wij nemen om deze reden geen DJ Gear reparaties meer aan.

Onze verhuurafdeling voor licht, geluid, DJ Gear, video, special effects, rigging voor feesten, festivals, presentaties en bedrijfsevenementen is uiteraard ook beschikbaar.

DJ Gear huren

Neem eens een kijkje in ons assortimentent met verhuurmaterialen van DJ apparatuur!
Weliswaar kunnen we u niet helpen met een reparatie, maar we kunnen u wel helpen om uw evenement te voorzien van vervangende huurapparatuur!

DJ Booth Deluxe Wit

100.00 Ex. btw

DJ Booth Deluxe Wit met LED verlichting

Huur nu een luxe DJ Booth uitgevoerd in het wit met de mogelijkheid om LED verlichting in iedere kleur aan te zetten. Deze DJ Booth is uitermate geschikt voor bruiloften, corporate events, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en luxe gelegenheden. De werkhoogte bevindt zich op 90 cm wat ideaal is voor iedere DJ. Het werkblad heeft een breedte van 140 cm en een diepte van 60 cm.

Lees meer

Pioneer PLX-1000

40.00 Ex. btw

De absolute DJ Platenspeler van Pioneer! De PLX-1000.

Uitermate geschikt voor discotheken, clubs en feestjes waar de muziek hard staat en de LP nog steeds goed moet klinken!

Categorie:
Lees meer

Pioneer DJ Set 4 – Pioneer NEXUS Set met CD/USB

150.00 Ex. btw

De Pioneer NEXUS Set is nog steeds één van de meest gangbare DJ Sets die gebruikt wordt door professionele DJ’s. Deze set bevat 2x Pioneer CDJ-2000 Nexus en 1x Pioneer DJM-900 Nexus. De set wordt inclusief aansluitkabels geleverd.

Lees meer

Technics SL-1210 MK2

30.00 Ex. btw

Terug naar toen. Dat kan alleen met de Technics-SL1210 MK2. Los ervan dat het gros van de DJ’s aan de slag gaat met digitale apparatuur zijn er altijd nog DJ’s die zweren bij de welbekende SL draaitafels. Vinyl draaien als vroeger gebeurt nog steeds, de ongekende geluidskwaliteit van lp’s zie je niet meer terug. Het is dan ook niet raar dat veel DJ’s hier nog steeds voor kiezen of naar overstappen.

Lees meer

Technics DJ Set 1 – Classic Set met Platenspelers

95.00 Ex. btw

DJ Set huren in Amsterdam! Speciaal voor de DJ’s die met Vinyl (platen) draaien is deze Technics “Classic” DJ Set nummer 1 nu te huren voor € 95,- ex.btw! De set wordt compleet geleverd met alle bijbehorende kabels, naalden + elementen, slipmatten en freefloats!

Lees meer

Pioneer CDJ-2000 Nexus

50.00 Ex. btw

De opvolger en de verbeterde versie van de CDJ 2000 is de CDJ 2000 Nexus. Deze CD speler heeft grotendeels de lay out en de functies overgenomen van zijn broertje, de CDJ 2000. Hierdoor kan de DJ direct aan de slag en voelt het vertrouwd aan. Er zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd zoals de slip mode en WiFi ondersteuning. Het is daarom mogelijk om van uw laptop of smartphone met behulp van Rekordbox muziek te streamen naar uw CD speler. MIDI en HID wordt ondersteund via USB. Hierdoor is het mogelijk om DJ software te gebruiken zoals Traktor.

Categorie:
Lees meer

Pioneer DJM-900NXS2

75.00 Ex. btw

Uit het topsegment Pioneer mixers is dit het nieuwe paradepaard van pioneer. De DJM 900 Nexus 2. De clubstandaard DJM 800 en DJM 900 Nexus wordt ingehaald door de Pioneer DJM 900 Nexus 2. De DJM 900 Nexus was toe aan een update, zo is er een nieuwe, dubbele geluidskaart aanwezig. Hierdoor is het draaien met twee laptops vereenvoudigd.

Categorie:
Lees meer