AUDIOVISUEEL VOOR HORECA

Uw horeca-ruimte voorzien van de perfecte licht- en geluidsinstallatie

Wilt u de sfeer creëren die bij uw horecagelegenheid past dan ontkomt u er niet aan om audiovisuele oplossingen toe te passen. Een geluidsinstallatie die ingezet kan worden voor achtergrondmuziek of multifunctioneel inzetbaar is bij locaties die voor meerdere doelen worden gebruikt. Van de achtergrondmuziek in een restaurant tot de sfeerverlichting in een cafe. Wij leveren, plaatsen en onderhouden de installaties.

Daarnaast nemen wij de zorgen bij u weg als het gaat om de regels waaraan de installaties moeten voldoen. Zo leveren en plaatsen wij bijvoorbeeld ook limiters en decibelmeters.

Geluidsinstallaties voor de horeca

Perfecte geluidsbeleving voor uw restaurant, café of hotel. Of het nou om achtergrondmuziek gaat of muziek tijdens een evenement, PILOT Entertainment biedt geluidsinstallaties die breed inzetbaar zijn en afgestemd op uw behoeftes.

Lichtinstallatie voor de horeca

De perfecte licht installatie afgestemd op uw hotel, restaurant of café. Om de juiste sfeer neer te kunnen zetten in uw horecagelegenheid is goed licht van groot belang. Ook bij onze licht installaties bieden voorzien wij u van advies en bieden wij maatwerk.

Geluidsmeting en advies voor de horeca

Wij voorzien u van advies en bieden geluidsmeting voor uw restaurant, café of hotel, zodat uw gasten op een veilige en prettige manier van de sfeer kunnen genieten.

Installatie onderhoud voor de horeca

Apparatuur die intensief gebruikt wordt heeft regelmatig onderhoud nodig. PILOT Entertainment biedt zowel onderhoud als reparatie aan al uw audiovisuele middelen.

Kijk eens in onze verhuur apparatuur voor uw evenementen!

Podiumpoot

Podiumpoot 100 cm

1.00 Ex. btw

Podiumpoot

Podiumpoot 80 cm

0.75 Ex. btw

Podiumpoot

Podiumpoot 60 cm

0.65 Ex. btw

Podiumpoot

Podiumpoot 40 cm

0.50 Ex. btw

Podiumpoot

Podiumpoot 20 cm

0.50 Ex. btw
25.00 Ex. btw

CO2 effecten

CO2 Slang 10 meter

17.50 Ex. btw

Kijk eens in onze verhuur categorieën!