Drive-in show voor Galafeest op school

Uw schoolfeest met licht en geluid verzorgd door PILOT Entertainment

Offerte aanvragen

Bent u op dit moment bezig met het organiseren van een galafeest op uw school? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om u in de organisatie te ondersteunen. Wij kunnen u een compleet pakket leveren om van uw gala, prom, eindexamenfeest of kerstgala een onvergetelijk succes te maken. Ons team heeft ruime ervaring met de organisatie van schoolfeesten in alle vormen.

GALAFEEST high school PROM

Voor bijna elke Amerikaanse scholier is Prom het hoogtepunt van hun middelbare schoolcarrière. Het is een unieke en romantische ervaring, maar ook een belangrijk overgangsritueel. Het markeert niet alleen het einde van de middelbare schoolperiode, maar ook het afscheid van vrienden en het begin van een nieuwe fase in het studentenleven.

Bij Prom draait alles om glamour en romantiek. Van schitterende jurken tot prachtige corsages, limousines en een zaal versierd met ballonnen, het is een avond vol betovering. Het is een gelegenheid waarop scholieren zich speciaal voelen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Bij ons galafeest streven we ernaar om deze magische avond tot in de puntjes te verzorgen. De locatie wordt prachtig ingericht en biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke avond. We hebben ervaren professionals die zorgen voor een vlekkeloze organisatie van het licht, geluid en de muziek, zodat de leerlingen en docenten zich kunnen concentreren op het genieten van de avond.

Of je nu wilt dansen op de nieuwste hits, wilt genieten van heerlijke hapjes en drankjes, of gewoon wilt socializen met je vrienden, een Prom-evenement heeft voor ieder wat wils. We zorgen ervoor dat elk detail klopt, zodat jij je kunt onderdompelen in de romantiek en de sfeer van deze bijzondere avond.

PROM NIGHT schoolfeest

Dus, bereid je voor op een avond vol glitter en glamour, waar je herinneringen zult maken die je voor altijd zult koesteren. Reserveer nu een Prom-evenement  via onze website en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring.

Voor meer informatie en om een Prom Night galafeest (schoolfeest) te reserveren, mail ons op info@pilot-entertainment.nl of bel ons op 020-7766090. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een Prom-avond die je nooit zult vergeten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons Prom-evenement en samen een betoverende avond te organiseren.

Galafeesten zijn altijd een bijzondere categorie. Deze feesten vragen om meer dan alleen een DJ en goede muziek. Bijvoorbeeld verlichting, discobollen, rode lopers en chique aankleding, alles om die unieke sfeer te creëren die iedereen zich nog jaren zal herinneren. Wij leveren het allemaal en kunnen in korte tijd een ruimte volledig transformeren tot een prachtig aangeklede galazaal, dit als aanvulling op de standaard (licht en geluid) zoals u dat wenst. Heeft u behoefte aan advies? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u over de aankleding, zaalinrichting, veiligheid en benodigde apparatuur om van het galafeest een succes te maken! Uiteraard naar wens van u en de schoolleiding. Benieuwd hoe wij werken en welke mogelijkheden er zijn? Op deze pagina vind u voorbeelden en de pakketten die wij aanbieden.

Schoolfeest Show - PILOT Entertainment

Wat maakt uw GALAFEEST een sfeervol succes?

Een aantal voorbeelden en ideeën om te gebruiken:

  • Zwarte gordijnen rondom in de feestzaal, met behulp van Pipe and Drape, om de zaal intiemer te maken
  • Voor een extra romantische uitstraling is een LED sterrendoek een veelgevraagde optie
  • Een bouwwerk van Prolyte truss waarmee de belichting in de hele zaal gehangen kan worden
  • Een grote spiegelbol (1 meter) in het midden van de zaal
  • Een DJ die de wensen van de school ook daadwerkelijk kan verwerken in de muziek tijdens deze avond
  • Met een decoratieploeg van leerlingen 3 kleuren ballonnen en slingers gebruiken om te versieren
  • Eventueel videoprojecties links en rechts van de DJ of juist eentje achter de DJ. Onze fotograaf maakt foto’s welke op het scherm kunnen worden geprojecteerd
  • Een entree voor de school creëren met een rode loper, spotlights en muziek
  • Zorg voor een parcours waar autos gemakkelijk achter elkaar voor de deur kunnen stoppen om leerlingen uit te laten stappen. Zij worden dan op de foto gezet terwijl ze over de rode loper naar binnen lopen
  • Afhankelijk van de locatie en gemeente: Bij de ingang van de school een Skytracer (dikke lichtstraal) die door de lucht heen en weer schijnt als een zoeklicht
  • Prom King and Prom Queen verkiezing gedurende de avond
  • Bij ontvangst in de zaal krijgen alle gasten een champagneglas met daarin een consumptie naar keuze van de school uitgereikt. Sommige scholen hanteren te allen tijde een alcoholvrij feest: dan is alcoholvrije champagne een optie, maar ook gewoon frisdrank of vruchtensap behoort natuurlijk tot de mogelijkheden

Dat echte, Amerikaanse gevoel: Prom!

Welke show heeft u nodig voor uw galafeest?

PILOT Entertainment adviseert twee schoolfeesten die gebaseerd zijn op vaak voorkomende verhuur-opdrachten, namelijk:

  • Schoolfeest Large: Geschikt voor een feestlocatie tot ongeveer 500 personen, vanaf € 835,-
  • Schoolfeest XLarge: Geschikt voor een feestlocatie tot ongeveer 1000 personen, vanaf € 1795,-

Bent op zoek naar iets extra’s voor uw galafeest? Wij bieden u een pakket aan met daarin:

  • Extra rode loper
  • Extra sterrendoek
  • Twee extra spiegelbollen
  • Extra mogelijkheid dat iedereen bij binnenkomst door de fotograaf op de gevoelige plaat wordt vastgelegd

Vergelijk onze schoolfeest drive-in shows

Download onze brochure!