Al vanaf € 595,- een schoolfeest!

Uw schoolfeest met licht en geluid verzorgd door PILOT Entertainment

Offerte aanvragen

Huur een schoolfeest inclusief DJ!

 

Een schoolfeest is bijna ondenkbaar tegenwoordig. Ongetwijfeld zullen er bij u één of meerdere feesten in de jaarplanning staan. PILOT Entertainment verzorgt ieder jaar vele schoolfeesten door heel Nederland. Daardoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met schoolfeesten op uw eigen schoollocatie. Onze drive-in shows zijn terug te vinden op middelbare scholen, hoge scholen en universiteiten.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in schoolfeesten. De schoolfeest-shows kunnen ook geleverd worden voor een galafeest, eindexamenfeest of bijvoorbeeld kerstfeest. Maar ook themafeesten zoals Halloween, Hollywood en Valentijn zijn allemaal mogelijk. Wij gebruike altijd professionele apparatuur voor een geweldig schoolfeest bij u in de aula of daarvoor geschikte ruimte. Maar… ons team heeft een stuk meer in huis om het schoolfeest een succes te maken:

  • De nieuwste en leukste muziek
  • Gespecialiseerd in feesten op school zelf
  • Uitgebreide ervaring met schoolfeesten
  • Opgeleid personeel voor het gebruik van onze hoge kwaliteit apparatuur
  • Advies op maat
  • Complete shows
  • All-in prijzen inclusief 21% BTW
  • Professionaliteit

De Beste Schoolfeesten van Nederland!

Wat kunnen we precies voor u betekenen? In overleg bekijken we wat het beste bij de school past en geven u daar eventueel advies in. Wij zorgen er voor dat alle techniek geleverd en klaargezet wordt. Dat houdt in dat er een geluidsinstallatie een complete lichtinstallatie opgebouwd wordt bij u op school. Daarnaast wordt ook de apparatuur voor de DJ geïnstalleerd. Tijdens het feest zorgt de DJ voor de bekendste en hedendaagse muziek. Uiteraard kunnen de leerlingen en de feestcommissie van te voren hun voorkeur aan muziek en nummers uitspreken, dan zullen we daar voor zorgen tijdens het feest. Aan het einde van de avond wordt alle techniek weer afgebouwd en meegenomen.

Omdat iedere school qua ruimte en aantal bezoekende leerlingen weer anders is, hebben we een aantal pakketten samengesteld die er voor zorgen dat ieder schoolfeest een fantastisch feest wordt met veel sfeer en gezelligheid. Hieronder hebben we de pakketten naast elkaar staan zodat u een idee krijgt wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kunnen we helpen een juiste keuze te maken. Ook is het mogelijk om aanpassingen te doen en om uw wensen te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een twee confetti-shots tijdens de avond als er bijvoorbeeld een prijsuitreiking is voor wie zich het beste gekleed heeft. Of huur een extra laser om nog meer “show-element” in een grote ruimte te krijgen. Op die manier kunnen we al uw wensen verwerken in een pakket.

Vergelijk onze schoolfeest drive-in shows

Download onze brochure!