Al vanaf € 595,- een schoolfeest!

Uw schoolfeest met licht en geluid verzorgd door PILOT Entertainment

Offerte aanvragen

Het Beste Schoolfeest van Nederland

Welkom bij Het Beste Schoolfeest van Nederland!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk schoolfeest dat de leerlingen nog lang zullen herinneren? Zoek niet verder! Wij bieden het ultieme schoolfeestpakket inclusief een geweldige DJ die de dansvloer laat bruisen!

Wil je een schoolfeest organiseren dat je leerlingen nooit zullen vergeten? Bij Het Beste Schoolfeest van Nederland begrijpen we dat het organiseren van een schoolfeest een hele klus kan zijn. Daarom nemen wij graag al het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Ons ervaren team staat klaar om een feest te creëren dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw school.

DE BESTE SCHOOLFEEST DJ’s

Wat maakt ons schoolfeest zo speciaal? Allereerst hebben we de beste DJ’s in huis die weten hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren. Met een uitgebreide muziekcollectie en de nieuwste hits zorgen zij ervoor dat de dansvloer de hele avond vol staat. Onze DJ’s zijn experts in het aanvoelen van het publiek en weten precies welke nummers ervoor zorgen dat iedereen losgaat.

Maar dat is nog niet alles! Naast de geweldige muziek bieden we ook een professionele geluids- en lichtinstallatie die zorgt voor een spectaculaire ambiance. Onze apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgt ervoor dat het geluid kraakhelder is en de lichteffecten de feeststemming versterken.

THEMAFEEST maatwerk ORGANISATIE

Bij Het Beste Schoolfeest van Nederland geloven we ook in maatwerk. We luisteren naar jouw specifieke wensen en passen het feest aan op basis van de leeftijdsgroep en voorkeuren van de leerlingen. Of je nu een themafeest wilt, speciale verzoeknummers hebt of andere ideeën hebt om het feest extra bijzonder te maken, wij staan open voor alles!

Het Beste SCHOOLFEEST

Dus waar wacht je nog op? Boek nu Het Beste Schoolfeest van Nederland en geef de leerlingen een avond om nooit te vergeten! Je kan het contactformulier invullen via onderstaande button. Of neem contact met ons op via 020-7766090 of stuur een e-mail naar info@pilot-entertainment.nl om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Ga naar het contactformulier voor Schoolfeesten

Wij kijken ernaar uit om samen met jou een schoolfeest te organiseren dat de boeken in zal gaan als het beste feest ooit!

Schoolfeest Show - PILOT Entertainment

De Beste Schoolfeesten van Nederland!

Een schoolfeest is bijna ondenkbaar tegenwoordig. Ongetwijfeld zullen er bij u één of meerdere feesten in de jaarplanning staan. PILOT Entertainment verzorgt ieder jaar vele schoolfeesten door heel Nederland. Daardoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met schoolfeesten op uw eigen schoollocatie. Onze drive-in shows zijn terug te vinden op middelbare scholen, hoge scholen en universiteiten.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in schoolfeesten. De schoolfeest-shows kunnen ook geleverd worden voor een galafeest, eindexamenfeest of bijvoorbeeld Kerstfeest. Maar ook themafeesten zoals Halloween, Hollywood en Valentijn zijn allemaal mogelijk. Wij gebruiken altijd professionele apparatuur voor een geweldig schoolfeest bij u in de aula of daarvoor geschikte ruimte. Maar… ons team heeft een stuk meer in huis om het schoolfeest een succes te maken:

 • De nieuwste en leukste muziek
 • Gespecialiseerd in feesten op school zelf
 • Uitgebreide ervaring met schoolfeesten
 • Opgeleid personeel voor het gebruik van onze hoge kwaliteit apparatuur
 • Advies op maat
 • Complete shows
 • All-in prijzen inclusief 21% BTW
 • Professionaliteit

Vraag nu een offerte aan voor een schoolfeest

 

VOLLEDIG verzorgd TOTAALPAKKET

Wat kunnen we precies voor u betekenen? In overleg bekijken we wat het beste bij de school past en geven u daar eventueel advies in. Wij zorgen er voor dat alle techniek geleverd en klaargezet wordt. Dat houdt in dat er een geluidsinstallatie een complete lichtinstallatie opgebouwd wordt bij u op school. Daarnaast wordt ook de apparatuur voor de DJ geïnstalleerd. Tijdens het feest zorgt de DJ voor de bekendste en hedendaagse muziek. Uiteraard kunnen de leerlingen en de feestcommissie van te voren hun voorkeur aan muziek en nummers uitspreken, dan zullen we daar voor zorgen tijdens het feest. Aan het einde van de avond wordt alle techniek weer afgebouwd en meegenomen.

Decembermaand = Kerstmaand = Kerstgala-maand!

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat er weer veel kerstgala’s georganiseerd worden op scholen. Onze schoolfeest shows kunnen aangevuld worden met diverse opties om het het kerstfeest extra invulling en sfeer te geven. Denk daarbij aan de volgende opties:

 • Sterrendoek (gekleurde LED’s)
 • Spiegelbollen
 • Sunstrips
 • Rode loper
 • Laser (met teksten, plaatjes en diverse vormen)
 • Extra set bewegende lampen die een straal projecteren door de zaal heen
 • TV-schermen (weergave op aangeven van de school)

Uiteraard hoeft het schoolfeest geen kerstgala te zijn en kan het als ieder type schoolfeest ingevuld worden. We denken graag met u mee wat leuke opties zijn en aansluiten bij uw wensen.

Vergelijk onze schoolfeest drive-in shows

Download onze brochure!

Schoolfeest Halloween Party