Personeelsfeest op uw eigen locatie

Is het weer tijd om op uw werk een bedrijfsfeest of personeelsfeest te organiseren? Bent u op zoek naar een speakerset, een DJ-set, een microfoon of een lichtsetje om de ruimte op te fleuren? Dan bent u hier aan het juiste adres! We kunnen alles volledig voor u verzorgen als het gaat om de technische benodigdheden van licht, geluid, microfoons en DJ-apparatuur. Maar denk ook aan het transport: bezorgen en ophalen. Tevens kunnen we de apparatuur voor u installeren en afbouwen, zodat deze startklaar aan u opgeleverd wordt en u na afloop van het feest ook geen verdere zorgen heeft. Met de uitleg van onze medewerkers kunt u dan direct aan de slag op het feest. Maar ook kunnen we een DJ en/of een technisch medewerker leveren voor tijdens de avond om alles voor u te regelen omtrent alle apparatuur.

Ervaren DJ’s voor uw personeelsfeest

Het is mogelijk om een DJ bij ons in te huren die de avond kan voorzien van muziek naar wens. We hebben diverse DJ’s die we kunnen inzetten en veel ervaring hebben met personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Uiteraard zullen we altijd uw wensen invullen qua muziekkeuze. Heeft u geen idee welke keuze u moet maken? Geen probleem! Onze DJ’s draaien diverse muziekstijlen en zullen inspelen op het publiek om er een feestelijke avond van te maken!

een feest is mogelijk op iedere locatie

PILOT Entertainment kan het feest op uw bedrijfslocatie faciliteren. Maar stel dat u naar een andere (evenementen)locatie uitwijkt, dan kunnen wij ook daar alles voor u inregelen. Door gebruik te maken van lichtapparatuur in combinatie met Pipe & Drape (afzetgordijnen om de ruimte af te bakenen) kunnen we een feestelijke sfeer neerzetten. Met een bijpassend geluidssysteem en overige wensen is uw event helemaal compleet!

Wilt u meer informatie?

Samen met u kunnen we een pakket samenstellen. Neem contact met ons op voor een offerte aanvraag. U kunt ons bereiken per mail, telefoon of via het online offerte formulier.