Kerstborrel als personeelsfeest

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat op veel werkplekken er een kerstborrel of personeelsfeest georganiseerd wordt. Bent u op zoek naar een speakerset, een DJ-set, een microfoon of een lichtsetje om de ruimte op te fleuren? Dan bent u hier aan het juiste adres! We kunnen alles volledig voor u verzorgen als het gaat om de technische benodigdheden van licht, geluid, microfoons en DJ-apparatuur. Maar denk ook aan het transport: bezorgen en ophalen. Tevens kunnen we de apparatuur ook voor u installeren en afbouwen, zodat deze startklaar aan u opgeleverd wordt en u na afloop van het feest ook geen verdere zorgen heeft. Met de uitleg van onze medewerkers kunt u dan direct aan de slag op het feest.

Ervaren DJ’s voor uw bedrijfsfeest

Ook bestaat er de mogelijkheid om een DJ bij ons in te huren die de avond kan voorzien van muziek naar wens. We hebben diverse DJ’s die we kunnen inzetten en veel ervaring hebben met personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Uiteraard zullen we altijd uw wensen invullen qua muziekkeuze. Heeft u geen idee welke keuze u moet maken? Geen probleem! Onze DJ’s kunnen diverse muziekstijlen draaien en spelen in op het publiek om er een feestelijke avond van te maken!

Op Iedere Locatie een feest mogelijk

PILOT Entertainment kan het feest op uw bedrijfslocatie faciliteren. Maar stel dat u naar een andere (evenementen)locatie uitwijkt, dan kunnen wij ook daar alles voor u inregelen. Door gebruik te maken van lichtapparatuur in combinatie met Pipe & Drape (afzetgordijnen) kunnen we een feestelijke sfeer neerzetten. Met een bijpassend geluidssysteem en overige wensen is uw event helemaal compleet!

Wilt u meer informatie?

Samen met u kunnen we een pakket samenstellen. Neem contact met ons op voor een offerte aanvraag. U kunt ons bereiken per mail, telefoon of via het online offerte formulier.

Personeelsfeest en Kerstfeest huren bij PILOT Entertainment Amsterdam