Openingsdans

Wellicht kiest u voor een klassieke dans om de dansvloer te openen. Aan u de keuze! Daarna kunnen alle voetjes van de vloer. De Bruiloft DJ kijkt goed naar de bezoekers waar ze op los gaan. Jullie hebben als bruidspaar al ruim van te voren de muzieksoort en muziekkeuze doorgesproken, maar tijdens de avond zal uiteraard “live” geschakeld moeten worden door de Bruiloft DJ om de bezoekers optimaal te entertainen!

Confetti en streamers

Wellicht wilt u tijdens het feest of juist tijdens uw openingsdans confetti of streamers (lange gekleurde slierten) hebben. Deze mogelijkheid is uiteraard aanwezig. U moet alleen nog kiezen welke kleur confettie u graag wilt hebben. Wij doen de rest!

Apparatuur

Heeft de locatie van uw bruiloftfeest geen apparatuur? Geen probleem! Wij kunnen speakers in diverse formaten van geluidssets, DJ-apparatuur en lichtsets leveren. Ook hier zullen we in overleg een set samenstellen welke geheel naar wens is voor uw feest.

Neem contact met ons op

U kunt via de mail contact met ons opnemen of uiteraard via de telefoon (020-7766090) informatie opvragen. Wij staan voor u klaar om u zo optimaal mogelijk te helpen om de juiste keuzes te maken voor uw bruiloft!