Het mooiste licht en geluid voor uw bruiloft

Uw bruiloft moet natuurlijk een onvergetelijk dag zijn. Maar wat heeft u precies nodig? Dat verschilt uiteraard per huwelijksfeest en locatie. Samen met uw wensen kunnen we een totaalpakket samenstellen. Een aantal voorbeelden: Tijdens de ceremonie wilt u dat iedereen alles goed kan verstaan met behulp van een presentatieset waarin een speakerset en draadloze microfoon zit. Deze zelfde set kan ook tijdens een receptie of tijdens het diner gebruikt worden waarbij er speeches gegeven worden. Misschien wilt u ook dat er foto’s of films worden afgespeeld op 1 of 2 televisieschermen. En als het groter moet dan kan uiteraard ook een beamer met scherm ingezet worden.

Waarschijnlijk wilt u deze onvergetelijke dag afsluiten met een spetterend feest. Voor iedere locatie en voor alle verschillende bezoekersaantallen hebben we een passende geluidsset. Of u nou 20, 50, 100, 250 of nog meer gasten ontvangt, we  verhuren een professionele geluidsset die geschikt is voor uw bruiloft. Uiteraard denken we ook mee om de zaal mooi te verlichten. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals LED-lampen die verschillende kleuren kunnen geven, maar ook ronddraaiende lampen (zogenaamde moving heads) die de zaal een extra dimensie geven. Ook verhuren we een rookmachine om de sfeer en verlichting in de zaal nog intiemer en mysterieuzer te maken. Zelfs laaghangende rook is een optie voor bijvoorbeeld de openingsdans. Maar vergeet niet dat een paar confettikanonnen een leuke special effect kunnen geven tijdens uw feestavond.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van apparatuur die we verhuren voor een bruiloft.

Licht en geluid voor een bruiloft tot 75 personen

Licht en geluid voor een bruiloft tot 250 personen

Heeft u vragen en wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om uw bruiloft zo goed mogelijk te voorzien van licht en geluid? Neem dan gerust contact met ons op.

020-7766090

info@pilot-entertainment.nl