DJ Gear Reparatie, Onderhoud en Onderdelen

Laat uw DJ-apparatuur repareren door PILOT Entertainment

Meld uw DJ Gear Reparatie aan

Update – Let op: Onze technische dienst is tot en met 31 oktober 2022 volgeboekt met reparaties. Om deze reden kunnen wij voorlopig geen nieuwe reparaties meer aannemen.

Indicatie ingeleverde reparaties voor september t/m november 2022: Wachtrij is gemiddeld vier tot zes weken vanaf het moment van inleveren (grote drukte)

Service en Reparatie door onze Technische Dienst

  • Fader versleten van het mengpaneel?
  • Cue of Play-knop die niet meer goed werkt van uw CD-speler?
  • Jog Dial die helemaal vast zit of niet goed meer ronddraait?
  • Vloeistof in uw apparaat terecht gekomen (glas omgevallen of iets dergelijks)?

Dit zijn veel voorkomende problemen van dj gear welke intensief gebruikt wordt. Uiteraard is reparatie van dergelijke klachten geen probleem. De meeste klachten zijn door ons “standaard” op te lossen.

Welke merken repareren wij?

Wij repareren o.a. de volgende merken: Pioneer DJ, Technics SL-serie en Allen&Heath – Xone.

Daarnaast zijn wij dealer van de volgende merken voor professionele audio-toepassingen: AKG, AMX, BSS, Crown Audio, DBX, Denon Professional, JBL Professional, Lexicon, Marantz Professional, Rane, Soundcraft, Stem Audio en Univox.

Hieronder een indicatie van de kosten behorende bij de reparatie (kosten zijn afhankelijk van de kostprijzen van de materialen op het moment dat u het apparaat aanbiedt). De prijzen van DJ Gear reparaties zijn inclusief materiaal.

Onze technische dienst is tot en met 31 augustus volgeboekt met reparaties. Om deze reden kunnen wij voorlopig geen nieuwe reparaties meer aannemen.

U kunt wel een afspraak maken om uw DJ Gear bij ons in te leveren.
U kunt telefonisch een afspraak maken via 020-7766090.

Indicatie voor juli t/m augustus 2022: Wachtrij is gemiddeld vier tot zes weken vanaf het moment van inleveren (grote drukte)

Prijslijst met voorbeelden van reparaties

Play- & Cue-Switches / Schakelaars / Drukknoppen

Play- & Cue-Switches / Schakelaars / Drukknoppen

Playknop reparatie CDJ: 25 euro
Cueknop reparatie CDJ: 25 euro
Playknop en Cueknop allebei tegelijk laten repareren CDJ: 35 euro
Hotcue vervangen CDJ: 25 euro

Fader vervanging – Channelfader (prijs inclusief materiaal en uurloon)

Fader vervanging DJM 600           : € 39,00 euro*
Fader vervanging DJM-700           : € 39,00 euro*
Fader vervanging DJM-750MK2   : € 39,00 euro*
Fader vervanging DJM-800           : € 39,00 euro*
Fader vervanging DJM-850           : € 39,00 euro*
Fader vervanging DJM-900NXS    : € 39,00 euro*
Fader vervanging DJM-900NXS2  : € 39,00 euro*

* Prijswijzigingen voorbehouden.

Reparatie DJ-Controllers

Prijsopgave afhankelijk van het defect en type DJ-controller. Wij repareren alle DDJ-controllers en XDJ-controllers. Bijvoorbeeld Play en Cue knoppen die niet meer werken, HotCues die defect zijn of Jogwheels die niet goed meer draaien; we kunnen alle klachten voor u verhelpen.

Onderzoekskosten zijn € 45,00 per uur. Een maximumtijd kan van te voren afgesproken worden. U als klant kunt bepalen wat u maximaal wilt uitgeven om een defect op te sporen als deze niet direct vastgesteld kan worden. Zodra de oorzaak bekend is volgt een vrijblijvende prijsopgave waarbij de reparatiekosten € 55,00 per uur zijn. Besluit u de reparatie niet uit te laten voeren, dan betaalt u alleen de onderzoekskosten en administratiekosten à € 2,50.

Let op: Bij vloeistofschade en vloeistofplekken in de apparatuur worden hogere onderzoekskosten berekend. Deze is afhankelijk van de tijd welke benodigd is om een prijsopgaaf tot stand te brengen.

Een mengpaneel/mixer schoonmaken nadat er vloeistof in is gevallen:
–> Prijs op aanvraag (afhankelijk van de ernst).

Een CD/DVD-speler shoonmaken nadat vloeistof er in is gevallen:
–> Prijs op aanvraag (afhankelijk van de ernst).

CDJ: Laser repareren/schoonmaken, loopwerk repararen, pitch control repareren, etc

DJM: EQ potmeters repareren/schoonmaken, schakelaars repareren, led’s vervangen, etc.

Overige DVJ-1000 of DVJ-X1 of SVM-1000: prijs op aanvraag

Vragen over DJ Gear Reparaties

Neem contact met ons op. Email: info@pilot-entertainment.nl of via de telefoon: 020-7766090

Duur van de DJ Gear reparatie

De wachttijd is geheel afhankelijk van de drukte bij onze Technische Dienst en de wachtrij van reeds ingeleverde apparatuur. Bij DJ Gear Reparaties streven wij er naar om uw apparatuur zo spoedig mogelijk klaar te hebben afhankelijk van de klacht. Play- en Cue-knoppen zijn in het algemeen sneller klaar (in overleg kunt u er ook op wachten). Overige reparaties zijn voornamelijk afhankelijk van de levertijd van reserve-onderdelen van de fabrikant. Wij werken namelijk uitsluitend met originele onderdelen van de fabrikant, waardoor fabrieksleveringen niet altijd direct vanuit Nederland kunnen worden gedaan. Maar wellicht zult u horen dat de huidige wachtrij anders is omdat deze per week kan verschillen. U kunt na telefonisch contact zelf uw apparatuur langs brengen en ophalen. Laten halen/brengen is ook mogelijk, dit in overleg met betrekking tot de bijkomende transportkosten.

Inleveren en Ophalen apparatuur


PILOT Entertainment zit gevestigd in het gebouw The Millennium Tower (Gebouw van Reed Elsevier) van The Office Operators op de Radarweg 29 (postcode 1043 NX) te Amsterdam. Als u langs komt kunt zich melden bij de receptie. De apparatuur zal door de receptie ingenomen worden. Wanneer uw apparatuur gereed is, dan kan deze weer op dezelfde locatie opgehaald worden. Wij zien u graag verschijnen!

Haal en Breng Service voor Horeca, Discotheken en Verhuurbedrijven

*** Momenteel is onze Haal en Breng Service niet beschikbaar ***

PILOT Entertainment biedt de mogelijkheid dat uw apparatuur opgehaald wordt en nadat de reparatie voltooid is dat deze ook weer geretourneerd wordt. U kunt bij ons informeren naar de transportkosten. Deze zijn afhankelijk van het adres waar de apparatuur zich bevindt. Deze service is voornamelijk bedoeld en ingericht voor horeca en bedrijven.

Vermelde prijzen op onze website zijn exclusief 21% BTW.